Feb 2, 2024

VABILO K UDELEŽBI NA RIBIŠKEM SEJMU V GORNJI RADGONI, 5. – 7. APRIL 2024

Spoštovana vodstva RD in ZRD,

vabimo vas da se udeležite ribiškega sejma , ki bo potekal v začetku aprila letos na sejmišču v Gornji Radgoni. RZS se bo na sejmu predstavljala skupaj s pomurskimi ribiškimi družinami in članicami ZRD Maribor. Osnovna tema predstavitve bo ribolov krapovcev in rib plenilk ter privabljanje mladih v ribiške vrste. Na sejmu se nam bodo na razstavnem prostoru RZS pridružili še hrvaški in madžarski kolegi (Hrvatski športsko ribolovni savez in Skupnost za športni ribolov Alpe - Jadran).

V soboto 6. aprila 2024 ob 10:00 uri, mala dvorana Pomurskega sejma, bomo organizirali strokovni posvet »Življenje v vodi po katastrofalnih poplavah v letu 2023«. Posvet bo izveden v obliki vodene razprave z vsemi akterji, ki delujejo pri  sanaciji prizadetih vodotokov.

Pozivamo vas, v kolikor bi želeli predstaviti delovanje in revirje vaše ribiške družine, da to brezplačno lahko naredite na stojnici RZS. Prosimo vas, da nam do 15. februarja letos na naslov info.rzs@ribiska-zveza.si sporočite kontakte podatke predstavnika vaše RD, ki bo na sejmišču predstavljal vašo RD in količino promocijskega materiala.  Prosimo vas, da člane vaše RD, ki bi se želeli sejem ogledati,  seznanite s tem vabilom.

Lep pozdrav in dober prijem.

Marko KRAJNC l.r.                                                                      dr. Miroslav ŽABERL,

predsednik komisije                                                                      predsednik

za promocijo RZS         Ribiške zveze Slovenije