Nov 15, 2021

Obvezno protidopinško usposabljanje za tekmovalce RZS

Spoštovani,

zaradi zahtev slovenske protidopinške organizacije SLOADO ob podpori Olimpijskega komiteja Slovenije- zveze športnih zvez, je za vse tekmovalce na regijski in državni in mednarodni ravni oz. tekmovalce registrirane v državno bazo Šport360, da morajo do 31.12. 2021 pridobiti certifikat iz individualnega spletnega usposabljanja glede nevarnosti dopinga. V nasprotnem primeru tekmovalec na regijski državni in mednarodni ravni  brez pridobljenega certifikata ne bo mogel biti registriran.  V prilogi vam posredujemo ustrezna navodila na katere opozorite ribiče - tekmovalce v vaši RD, povezava do programa pa je dostopna tu:  SLOADO - Slovenska antidoping organizacija .

Tekmovalce in tajnike RD hkrati naprošamo k upoštevanju rednega prestopna roka za tekmovalce v prihajajočem mesecu decembru. Ta poteka tako, da tekmovalec o svoji odločitvi obvesti RD, za katero je tekmoval zadnjo tekmovalno sezono, zahteva tekmovalno izpisnico in jo izroči novi RD, za katero želi tekmovati, ta pa kopijo pošlje skupaj z registracijskim zahtevkom na RZS.

Lep pozdrav in DOBER PRIJEM!

Bojan JAVORNIK                                                                         dr. Miroslav ŽABERL, l.r.,

Predsednik TK RZS                                                                      predsednik Ribiške zveze Slovenije