Nov 15, 2021

Povpraševanje po lektoriranju glasila RIBIČ

Spoštovani,

na RZS iščemo lektorja/lektorico za stanovsko glasilo RIBIČ, ki izhaja mesečno v desetih številkah, razen skupnih številk 1-2 in 7-8.

Pričakujemo osebo z doseženim nazivom dipl. slovenist/-ka in z vsaj 5 letnimi izkušnjami lektoriranja podobnih publikacij oz. primerljivimi referencami. Glede na pridobljene izkušnje dela z glasilom, zahtevamo izvajanje lektorskega dela s korekturami. Pri cenah storitve lektoriranja pričakujemo cene skladne s cenikom Lektorskega društva Slovenije. Izbrani kandidat/kandidatka bo opravil/a preizkusno dobo, kjer se bo preverila kvaliteta lektoriranja za tri tekoče številke glasila, delo pa bo plačano po avtorski pogodbi.

Z izbranim kandidatom bo sklenjena letna pogodba z možnostjo večkratnega podaljšanja. Vaše prošnje s CV pričakujemo do vključno 17. 12. 2021 do 16.00 ure

Lep pozdrav.

Igor KLOBOVES l.r.                                                                     dr. Miroslav ŽABERL,

predsednik Uredniškega odbora RZS                                             predsednik