Mar 26, 2021

PRELOŽITEV TERMINOV ZAČETKOV TEKMOVANJ V TEKMOVALNIH DISCIPLINAH ZA LETO 2021

Spoštovana vodstva RD in tekmovalnih sekcij,

zaradi ponovnega slabšanja epidemiološkega stanja v državi, zapiranja posameznih regij in velike obremenitve izvajalk tekem z zahtevami o zagotovitvi obveznega testiranja udeležencev športnih tekmovanj (Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov, Ur. list RS št. 20/21), se je RZS kot nacionalna panožna športna zveza za panogi ribištvo-kasting in ribištvo-sladkovodni športni ribolov, na predlog tekmovalne komisije RZS, odločila za preložitev pričetka tekem državnih prvenstev,  prvenstev ZRD in območnih združenj do nadaljnjega.

Odločitev velja za vse discipline LRP (A in B liga, liga veteranov, liga posameznikov in članic, LRM (vse kategorije), LKO in kasting. Tekmovanja ZRD, območnih združenj in tekmovanja na nivoju RD, so skladno s citiranim odlokom že v osnovi prepovedana. Pričetek tekmovalne sezone z morebitnimi spremembami tekmovalnega koledarja, vam sporočimo po e-pošti oz. po objavah na spletnih straneh RZS in to takoj, ko bo bodo boljše epidemiološke okoliščine dovoljevale izvedbo ribiških tekem.

Ostanite zdravi in dober prijem.

Bojan JAVORNIK  l.r.                                                                       dr. Miroslav ŽABERL,

Predsednik TK RZS                                                                           predsednik Ribiške zveze Slovenije

nacionalne panožne športne zveze

za panogi 'Ribištvo – kasting' in