Oct 9, 2020

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO – ODGOVORNI UREDNIK GLASILA RIBIČ ZA DOLOČEN ČAS

Ribiška zveza Slovenije išče motivirane, natančne in komunikativne osebe za prosto delovno mesto ODGOVORNI UREDNIK za določen čas od 31. 1. 2021 do 31. 1. 2022  za nadomeščanje delavke na porodniškem dopustu.

Vaše delo bo zajemalo:

-          opravljanje nalog odgovornega urednika glasila, publikacij, ki jih izdaja RZS ter spletnih strani RZS skladno z uredniško politiko zveze,

-          zagotavljanje tehnično-oblikovno priprav ter lektoriranja publikacij RZS in spletne strani RZS,

-          zagotavljanje tehnično in vsebinsko realizacijo naročenih oglasov in obvestil v publikacijah RZS,

-          zbiranje ponudbe za tisk publikacij,

-          pripravljanje podlag za obračun oglasov in obvestil ter za izplačilo avtorskih honorarjev,

-          spremljanje dogodkov povezane s sladkovodnim ribištvom in poročanje o njih s prispevki in fotografijami v glasilu in na spletni strani RZS,

-          spremljanje dogodkov v ribiških družinah, območnih zvezah in RZS ter poročanje o njih s prispevki in fotografijami v glasilu in na spletni strani RZS,

-          opravljanje prevodov enostavnih tujih besedil za objavo na spletni strani ali glasilu,

-          ažurno urejanje obvestil na spletni strani RZS,

-          koordiniranje, sodelovanje in usklajevanje vsebine publikacij, ki jih izdaja RZS,

-          opravljanje drugih naloge po odredbi sekretarja ali predsednika RZS.

Od prijavljenih kandidatov pričakujemo:

-          VII/2 družboslovne ali naravoslovne smeri,

-          3 leta delovnih izkušenj v novinarstvu pri tiskanih ali elektronskih medijih,

-          aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika,

-          poznavanje uporabniških programov v Windows okolju,

-          vozniško dovoljenje B kategorije,

-          izvrševanje delovnih nalog na rok

-          komunikativnost

Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati, ki so člani ribiških družin.

Nudimo vam:

-          možnost pridobivanja delovnih izkušenj pri delu v nevladni organizaciji z najdaljšo tradicijo na Slovenskem.

Vsi zainteresirani kandidati/-tke, ki izpolnjujejo navedene pogoje, lahko pošljejo prijavo z življenjepisom in dokazili za izpolnjevanje pogojev do vključno 30. oktobra 2020, na elektronski naslov: info.rzs@ribiska-zveza.si ali po klasični pošti na naslov: Ribiška zveza Slovenije, Tržaška cesta 134, 1000 Ljubljana.

O izbiri bodo kandidati obveščeni najkasneje do 30. novembra  2020.

dr. Miroslav ŽABERL,

predsednik RZS