Nov 4, 2019

VABILO NA POSVET RZS – ČRPANJE RAZPISNIH SREDSTEV ZA RD

Vljudno vas vabimo na posvet o črpanju razpisnih sredstev, ki bo v torek 26. novembra ob 17:00 uri v veliki dvorani Čebelarskega centra Lukovica, Brdo pri Lukovici 8, 1225 Lukovica pri Domžalah.

Prvi del posveta bo namenjen splošni predstavitvi možnosti občinskih in regionalnih razpisov za nevladne organizacije, oblikovanja projektnih prijav in definiranja pogojev, ki jih morajo prijavitelji na razpise izpolnjevati. Izvajalka bo ga. Veronika Vodlan, projektna svetovalka CNVOS, krovne mreže nevladnih organizacij v Sloveniji z dolgoletnimi izkušnjami na področju črpanja sredstev z razpisov. V drugem delu posveta pa vam nameravamo predstaviti primer dobre prakse črpanja sredstev na primeru RD Črnomelj.

Posvet je namenjen vsem vodstvom ribiških družin, predvideni zaključek posveta je ob 20:00 uri.

Zaradi lažje organizacije posveta vas vljudno prosimo, da najavite število sodelujočih do vključno petka 22. 11.,  v programu KLEN ali pa na el. naslov info.rzs@ribiska-zveza.si, telefon 01/ 256 12 94 oz. gsm 041 /738 849.

Lep pozdrav in DOBER PRIJEM!

Djordje VUČKOVIĆ l.r.                                                                                          dr. Miroslav ŽABERL,

predsednik komisije RZS                                                                   predsednik

za usposabljanja                                                                             Ribiške zveze Slovenije