May 11, 2018

VABILO – MOŽNOST BREZPLAČNEGA IZOBRAŽEVANJA ZA GOSPODARJE IN RIBOGOJCE V RD

Spoštovana vodstva RD,

v sodelovanju z Izobraževalnim centrom Kranj in vodstvom RD Kranj vas vabimo da se udeležite brezplačnih programov usposabljanj prilagojenih za gospodarje in ribogojce v ribiških družinah, zaželeno pa je da se jih udeležijo tudi predsedniki RD.

Pogoj za izvedbo tega usposabljanja je prijava vsaj 13 kandidatov – več o ostalih pogojih usposabljanja izveste v prilogi tega dopisa. Na RZS računamo, da bi to izobraževanje izvedli konec meseca maja, oz. v začetku meseca junija, ker se program s  30. 6. zaključi. Predvidoma bi se 20 urni program izvedel v času vikendov. V primeru, da bo za to izobraževanje prijavljenih dovolj slušateljev, bomo predvideno izobraževanje o črpanju finančnih sredstev za RD prestavili na drug termin.

Vaš interes za to izobraževanje sprejemamo do petka 25. maja letos na info.rzs@ribiska-zveza.si. Takoj ko bo znano ali je zadostno število zainteresiranih RD s kandidati, bomo v programu Klen odprli razpis in vas o točnem terminu in lokaciji izobraževanja  pravočasno obvestili. Za ostala vprašanja glede samega vsebine izobraževanja prosimo kontaktirajte predsednika RD Kranj t. Jureta Medena na jure.meden@sckr.si oz. go Katarino Jagič s Šolskega centra Kranj na 04 280 40 01 ali katarina.jagic@sckr.si

Lep pozdrav in dober prijem.

Djorde Vučkovič,                                                                                                   dr. Miroslav ŽABERL,

predsednik komisije  RZS                                                                                      predsednik

za usposabljanja v ribištvu                                                                                    Ribiška zveza Slovenije

Objavil: Igor Holy